Logo gemeentenieuwsonline.nl

Eieractie Enjoy en Concordia in Driel

DRIEL - Pasen staat weer voor de deur. Dus ook de jaarlijkse eieractie. Op zaterdag 24 maart bellen de leden van koor Enjoy en muziekvereniging Concordia weer aan bij alle inwoners van Driel. Onder het motto: één ei is geen ei, twee ei is een half ei, drie ei is een paasei, worden loten verkocht.

Een lot kost 1,50 euro en ieder lot levert sowieso drie eieren op, maar er is ook een kans op de hoofdprijs van 30 eieren! Altijd prijs dus en u krijgt gelijk boter bij de vis…, dus de eieren in de hand! "U steunt met uw deelname onze verenigingen die deze actie vorig jaar voor het eerst samen hebben opgepakt. Dit jaar viert Enjoy haar 15-jarig jubileum en volgend jaar bestaat Concordia 100 jaar! Uw bijdrage voor onze clubkassen is dan ook meer dan welkom om onze jubilea groots te kunnen vieren."

"We zien u graag aan uw deur op zaterdag 24 maart. Helaas kunnen we niet zeggen hoe laat we bij u aan de deur komen. Wilt u zeker zijn van een lot? Kom dan even naar de RK-kerk. Daar verkopen we ook loten. En wint u dus sowieso een paasei! Help de muziek nog lang te laten klinken in Driel en doe mee! Meer informatie over de actie kunt u lezen op www.facebook.com/koorenjoy of www.facebook.com/MuziekverenigingConcordiaDriel."

Meer berichten