Heerlijke training (foto: Hester Balkema)
Heerlijke training (foto: Hester Balkema) Foto: Hester Balkema

Ook jeugd leert hardlopen bij Running-Elst

Algemeen

ELST - Ben je tussen de 9 en 16 jaar? Zie je wel eens volwassenen hardlopen en denk je “Dat zou ik ook wel willen?” Doe je aan voetbal of hockey en zou je wel sneller willen worden? Lijkt het je leuk om aan een echte hardloopwedstrijd mee te doen? Ben je graag buiten en maakt het je niet uit dat het een keer regent? Kom dan eens meetrainen bij Running-Elst en sluit je aan bij de jeugdgroep!

"Onder begeleiding van een gediplomeerde trainer leer je een goede looptechniek en verbeter je je snelheid. Dit door middel van oefeningen, loopscholing, estafettes, circuitjes en wat de trainer ook maar bedenkt. Voorop staat plezier in lopen! Op zondag 17 juni kun je meedoen aan de Overbetuweloop om aan je ouders te laten zien hoe hard je al kunt lopen. Dit is natuurlijk niet verplicht maar wel leuk om samen met je trainingsmaatjes te doen. Of ga op zondag (elke derde zondag vd maand) naar Park Lingezegen om mee te doen aan de Parklopen, waarbij je kunt kiezen uit de 1 of 3 km. Als je een maand later weer mee doet, zie je vast alweer vooruitgang.

Als je gaat hardlopen ter ondersteuning van een andere sport zijn we uiteraard benieuwd hoe snel je ballen haalt die je eerder moest laten lopen of hoeveel harder je bijvoorbeeld door het zwembad gaat omdat je beenspieren sterker worden. Je zult niet de eerste zijn die hier door verrast wordt. We trainen elke dinsdag van 18.00 - 19.00 uur op de velden van HCOB in Elst."

Geïnteresseerd? Meld je aan en kom vrijblijvend een keertje meetrainen. Wedden dat je niet kan wachten tot het weer dinsdag is? Meer info: www.running-elst.nl / hester138@live.nl / 06 41943223.

Uitgelicht

Digitale krant