Logo gemeentenieuwsonline.nl

Genieten met de grote 'G'

BETUWE - Op donderdag 1 maart ‘in de ijzige kou’ vertrokken we voor vier dagen naar EuroDisney met bijna dertig gezinnen. Het werd voor alle gezinnen met zieke kinderen een heel groot feest en wij als Stichting Zorgeloos Kind kijken ook terug op een fantastische en onvergetelijke reis.

We hebben genoten van de grote groep en de glimlach op de gezichten van de kinderen. We hopen dat de gezinnen weer energie hebben gekregen om zo de strijd tegen de ziekte van het kind weer aan te kunnen gaan, met als grootste hoop: het weer 100 procent beter worden en kind kunnen zijn.

Op 1 maart was het om 8:00 uur verzamelen op de grote parkeerplaats van de Midden Nederland Hallen in Barneveld. De twee bussen van Jan van Delen stonden al klaar. Zo rond half negen vetrokken we in de ‘warme bussen’ richting Parijs. Met een aantal tussenstops arriveerden we rond 5 uur in het Disneypark, waar alle kaarten, sleutels en vouchers werden uitgedeeld aan de gezinnen. Na het wegbrengen van de bagage naar de hotelkamers stond er een heerlijk diner te wachten in het hotel.

De vrijdag en de zaterdag werd door de kinderen en hun ouders op het park doorgebracht waar diverse attracties en shows werden bezocht.

Zondag 4 maart was de dag van de terugreis. Het schema was perfect en stipt om 10.00 uur vertrokken we weer richting Barneveld. In hotel-restaurant Schimmel in Woudenberg was een ‘afscheidsdiner’. Net na 22:00 uur kregen we bericht dat het laatste gezin veilig thuis was aangekomen en zo sluiten we deze onvergetelijke vakantie af.

Meer berichten