Overzichtsfoto van het Stamppottenbuffet
Overzichtsfoto van het Stamppottenbuffet

De Zonnebloem opent met een heerlijk stamppottenbuffet

Algemeen

ELST - Op maandag 19 februari verzorgde De Zonnebloem afdeling Elst in zalencentrum Onder de Toren een uitgebreid stamppottenbuffet.

Meer dan 40 gasten genoten van drie verschillende oer-Hollandse stamppotten met vlees, jus en zuur. Gasten die niet zelfstandig konden komen werden door vrijwilligers van De Zonnebloem opgehaald en na afloop weer thuisgebracht. De afdeling Elst kent meer dan 35 vrijwilligers die door bezoekwerk het persoonlijke contact met gasten van De Zonnebloem onderhouden en zo hun verbinding met de buitenwereld in stand houden. Meerdere keren per jaar worden er leuke activiteiten voor onze gasten georganiseerd.

De Zonnebloem Elst heeft een wachtlijst van mensen die graag van haar diensten gebruik zouden willen maken. Lijkt u het leuk om (bijv.) een keer per week een van onze deelnemers te bezoeken?

Gewoon voor een praatje, een kopje koffie, een spelletje, een korte wandeling of een bezoekje aan de wekelijkse markt? Vrijwilligers zijn meer dan welkom. Neem voor nadere informatie contact op met een van onze coördinatoren Lidy: 0481 373504 of Emmy 0481 375228.

Uitgelicht

Digitale krant