Uitdagend parcours in een mooie omgeving. (foto: Peter Ariese)
Uitdagend parcours in een mooie omgeving. (foto: Peter Ariese) Foto: Peter Ariese

Hemmense Bos Cross

Algemeen

HEMMEN - Zaterdag 3 maart is het weer zo ver, dan gaat de vierde editie van de Hemmense Bos Cross plaatsvinden. Een recreatief offroad hardloopevenement voor jong en oud door het mooie Hemmense Bos, georganiseerd door vriendengroep ’t Begin van ’t Endt.

Zo als ieder jaar hebben we deze editie weer een aantal mooie tracks weten te bedenken welke ontzettend leuk zijn voor beginnende tot recreatieve en fanatieke hardlopers. De Linge Cross is een leuke run van 3 km over de onverharde paden van het Hemmense bos. Wanneer je een stap verder wilt gaan kun je deelnemen aan de Kasteel Cross van 7 km. Dit jaar introduceren we een geweldige nieuwe run van 11 km, de Boer’n Cross! Hier kun je je maximaal uitleven op de offroad routes van het landgoed langs de Linge! Ook met de jongste lopers hebben we rekening gehouden. De Kabouter Cross is een ronde van 1,2 km en deelname hieraan is gratis. Zo wordt het een leuke dag met een geschikte afstand voor iedereen.

Dit jaar maken we gebruik van BibTag timing, met een gps chip kunnen we van iedereen de exacte tijden bijhouden en zijn deze na het evenement online terug te zien. Super gaaf! De start en finish vindt plaats vanuit Pannekoekenboerderij Aan De Linge aan Molenstraat 18 in Hemmen. Vanaf 10.00 uur kunnen de startnummers worden opgehaald.

Voor meer informatie over de Hemmens Bos Cross verwijzen wij je naar www.beginvanendt.nl/events/hbc . Hier vindt je ook het online inschrijfformulier en bestellijst voor het shirt. Bij verdere vragen of opmerkingen willen we je vragen om een mail te richten aan info@beginvanendt.nl.

bijna het gehele parcours onverhard
kabouter cross voor de allerjongsten...

Uitgelicht

Digitale krant