(foto: Wilko Wittenberg)
(foto: Wilko Wittenberg)

Wandelgroep Get 2gether groeit uit haar voegen

Algemeen

HERVELD - Na anderhalf jaar moet, in wederzijds overleg, wandelgroep Get 2gether haar thuisbasis verlaten. Cafetaria en wandelgroep was samen niet meer te combineren, de groep is uitgegroeid naar gemiddeld 50 wandelaars. Voor de wandelgroep natuurlijk prachtig, maar de ruimte bij Snackpoint ’t Smulhoekje is daar niet voor geschikt. Na enig speurwerk en gesprekken in Herveld-Andelst, want ze wilden natuurlijk wel in het dorp blijven, is er een locatie gevonden.

Vanaf 16 februari is de wandelgroep welkom in de voetbalkantine van SVHA. (tot en met 2 februari vanaf ‘t Smulhoekje). Daar kunnen ze voorlopig uit hun ‘voeten’. Er is voldoende parkeergelegenheid voor de wandelaars buiten Herveld-Andelst. Want de wandelgroep is ook bekend buiten het dorp, vanuit Heteren, Zetten, Bennekom, Ede, Dodewaard en Elst komen de wandelaars naar Herveld-Andelst.

De tijden van verzamelen en vertrekken blijft ongewijzigd, alsmede de inschrijfkosten blijft gelijk. De wandelgroep is Jacques, Corine en medewerkers van ‘t Smulhoekje dankbaar voor hun gastvrijheid. Wilt u ook 5 of 10 kilometer wandelen, sluit u dan aan bij de wandelgroep. Er wordt gewandeld op de vrijdag in de oneven weken. Verzamelen vanaf 9.00 uur en vertrek exact 9.30 uur. Kosten voor de 5 kilometer 2,50 euro, dit is inclusief een mooie route onder begeleiding en koffie/ thee met wat lekkers bij terugkomst. Voor de 10 kilometer wordt 3,50 euro gerekend, dit is inclusief een mooie route met begeleiding, een opkikkertje met wat hartigs onderweg en koffie/thee met wat lekkers bij terugkomst. Info op facebookpagina, of 06 18194595/06 24389197.

Uitgelicht

Digitale krant