Logo gemeentenieuwsonline.nl
De Kwikstaartjes (foto: Peter Ariese)
De Kwikstaartjes (foto: Peter Ariese)

Volle zalen tijdens pronkzittingen in Herveld

HERVELD - Tijdens de pronkzittingen van De Deurdouwers traden de artiesten voor volle zalen op voor Prins Olaf uut de Bongerd en hofdames Malou en Joyce.

Henkie Frentz en Jan Klerelijer (Martijn van Schaik) namen dorpse zaken op de hak. De Klerelijer “Er komt een muur om Herveld-Andelst!” kondigde aan mee te doen aan de komende verkiezingen. Noud Rooijakkers kreeg met zijn twee buikspreekpoppen Bart en Bep de lachers op zijn hand. IJkhout & Co tafelde op zijn VI's na over Herveldse (voetbal)zaken.

Het optreden ‘Typisch’ was het afscheid van typetje Stien. Alle drie dansgardes lieten zien dat er weer hard is gewerkt met de trainsters. Muziek van de Deurzingers und der Alte, koor In B’tween en ook de Boeren Rockgroep ´t Remspoor was aanwezig met onder andere teksten over vleermuizen in De Hoendrik.

DDD (de DeurDouwerDames) zette een visueel schouwspel op muziek neer. De verrassing was de zanggroep De Primulas.Vier dames in mooie outfits zongen live en werden daarbij begeleid door een accordeoniste. De Familie van het Prinsentrio zetten een wervelende act neer. Grappige anekdotes, verteld door alle drie de partners van ons prinsentrio, werden uitgebeeld door de overige familieleden. De knallende afsluiting werd verzorgd door 'De vrienden van de Plekband Live': De muzikale samenwerking tussen Plekband en Deurzingers. Al met al zo´n 130 artiesten en allemaal van eigen bodem. Op zondag was onze jeugdpronkzitting. Meer hierover in het jeugdartikel. We gaan ons nu opmaken voor de Dolle Dagen. Het laatste nieuws hierover staat op www.cvdedeurdouwers.nl.

Meer berichten