Afbeelding

Tweedehands hengelsportbeurs in Oosterhout

Algemeen

OOSTERHOUT - Op zondag 11 maart van 10:00 tot 14:00 uur is er in dorpshuis De Schakel gelegenheid om tweedehands hengelsport artikelen te verkopen.

"Dit jaar zijn er weer twee mogelijkheden om uw spullen te verkopen: 1. huur tafel met grondruimte: u kunt bij ons een tafel met grondruimte huren om zelf uw spullen te verkopen. De opbrengst van de verkochte spullen mag u zelf houden. De tafel is circa 2,20 X 0,80 meter, daarnaast heeft nog een grondruimte van circa 1,5 meter om wat spullen neer te zetten. Voor een tafel met grondruimte betaalt u vijftien euro.

2. Spullen inbrengen: Dit jaar is er ook de mogelijkheid om tweedehands hengelsport spullen in te brengen, zodat wij het voor u gaan proberen te verkopen. U bepaalt zelf het bedrag wat er betaald moet worden voor het artikel. Voor de uitbetaling van uw verkochte spullen kunt u kiezen: waardebon KH Baits and Tackle. Als u kiest voor een waardebon van KH Baits and Tackle, dan krijgt u het volledige bedrag uitgekeerd in waardebonnen. Uitbetaling in contanten: van alle artikelen die verkocht zijn, krijgt u het verkoopbedrag minus 25 procent contant van ons uitbetaald. U mag zoveel tweedehands artikelen inbrengen als u wilt, zolang ze maar schoon en werkend zijn!

Wilt u tweedehands spullen inbrengen of een tafel met grondruimte huren, stuur dan een mail naar: info@khbaitsandtackle.nl en we zullen u alle informatie toesturen." Meer informatie staat op www.khbaitsandtackle.nl.

Uitgelicht

Digitale krant