Koos van Elk zilveren hoofdsponsor RKSV Driel

Algemeen

DRIEL - Zaterdag 6 januari was de nieuwjaarsreceptie bij RKSV Driel. Namens het bestuur heetf Ronald Linsen Koos toegesproken. Hij was het die 25 jaar geleden Koos als hoofdsponsor bij de RKSV Driel binnen haalde. Hier een gedeelte uit zijn toespraak.

"De club die in een diep dal zat, kon jouw steun goed gebruiken.en door jouw kreeg de club weer uitstraling, wat jij zo belangrijk vond. Jij gaf steun aan de vereniging zodat er profclubs konden worden uitgenodigd, er werden nieuwe dug-outs aangeschaft en zo kunnen wij nog wel even doorgaan,. Ook heb jij je hard gemaakt dat Driel 1 en 2 als een selectie moest worden gezien en hen van top tot teen heeft aangekleed zowel buiten als binnen de lijnen. Ook de begeleiders werden van kleding voorzien. Een visitekaartje voor de RKSV Driel. Ook heb jij ervoor gezorgd dat door jouw steun Driel een clubblad de Rood-Witten heeft gekregen. Jij was het ook die aan de wieg stond van de Businessclub SV Driel. Een club die voor Driel nog steeds veel betekent, en ook voor veel verbeteringen zorgt. Namens de RKSV Driel hartelijk dank voor jullie geweldige steun van de afgelopen 25 jaar en RKSV Driel hoopt dat jij op deze wijze nog lang onze vereniging blijft ondersteunen."

Als cadeau overhandigde Ronald een Driel shirt met vaantje die Koos zal ophangen in zijn zaak in Arnhem nl Profile Car &Tyreservice Koos van Elk, zo vertelde hij. Koos kreeg van de selectie die hem ook bedankte een kadobon overhandigd en de voorzitter van RKSV Driel bedankte Ronald voor zijn mooie woorden en ook Koos voor zijn 25 jaar sponsorschap en overhandigde hem ook een kadobon.

Uitgelicht

Digitale krant