Afbeelding

De open tafel

Algemeen

NEDER-BETUWE - Zin om eens gezellig met anderen te eten? Elke derde dinsdag van de maand kunt u aanschuiven voor een heerlijke maaltijd samengesteld en geserveerd door medewerkers en gasten van Zorgboerderij Hoog-Broek, aan de Burgemeester Houtkoperweg 6 in Lienden.

De open tafel is er voor iedereen die gezamenlijk een lekkere en gezonde maaltijd willen eten. Het is een open tafel, waaraan je gasten ontvangt: Het principe komt uit Frankrijk en is daar bekend als 'Table d'Hote'. "Ik ben zelf een aantal keer aan zo'n open tafel aangeschoven en vond het erg leuk om in de informele sfeer van de huiskamer met onbekenden aan tafel te schuiven. Je eet en drinkt met elkaar en iedereen heeft wel iets te vertellen."

Wij nodigen u uit om eens aan te schuiven. U bent hiervoor welkom vanaf 12.30 uur. Uiteraard kunt u na de maaltijd gezellig natafelen onder het genot van een kopje koffie of thee. De prijs bedraagt 7,50 euro per persoon (exclusief drankjes). De eerstkomende keer is dinsdag 23 januari en u bent welkom. Aanmelden kan tot de maandag voorafgaand aan de open tafel.

Bent u vegetariƫr of heeft u een dieet, laat het ons weten dan houden wij er rekening mee. En mocht u geen vervoer hebben, wij kunnen u ophalen en weer thuisbrengen. Binnen de kernen Kesteren, Lienden en Ommeren zijn hieraan geen kosten verbonden.

Afbeelding

Uitgelicht

Digitale krant