Uitreiking cheque
Uitreiking cheque Foto: Fred van der Aa

Sinterklaasdrive Bridgeclub 3 Sans-Atout

Algemeen

HERVELD - Op donderdag 30 november deden liefst 120 leden mee aan de Sinterklaasdrive. Naast dat de evenementen- commissie ook dit jaar weer flink had uitgepakt, had ook de voorzitter, Ton van Amsterdam, een verrassing in petto. Dit keer niet voor de leden maar van de leden voor Scouting Zetten, de overhandiging van een cheque groot: 2.126 euro.


Dit bedrag is bij elkaar gebridged door leden van diverse Overbetuwse bridgeverengingen tijdens de Goededoelendrive op 7 oktober georganiseerd door bridgeclub 3 Sans-Atout, daarbij tevens gesponsord door het regionale bedrijfsleven. De voorzitter van Scouting Zetten, Gerrit-Jan Carsjens, nam de cheque in ontvangst en was erg blij met dit grote bedrag. Nu kan de verouderde kampvuurkuil aan de huidige wensen aangepast worden. Aan zijn dankwoord droegen ook de leden van de Scouting Zettenband hun nootje bij.

De bridgedrive

In gedachte het motto: alleen ga je snel maar samen kom je verder, had de technische commissie teams samengesteld bestaande uit elke lijn 1 paar. De behaalde scores werden bij elkaar opgeteld en de tussenstand was te volgen op een groot scherm. Het team Fred van Doorn-Ton van Amsterdam, Jetta Tonissen-Thérèse van Woerden, Mery Vroege-Mieke Pennings, Magda de Jong-Ria van Haaren werd 1e met 58,38%.
De verrassing zat ook nu in de staart. Sinterklaas voor het eind bewaard. Het was een topper en hilarisch, zijn ledenkennis legendarisch. Van oubolligheid geen sprake, hij wist ieder te vermaken. Ook de veegpiet hield zijn rol tot het eind toe vol. Tenslotte uitgezwaaid door de leden zijn ze zich weer om gaan kleden.

Uitgelicht

Digitale krant