Afbeelding

Veel nieuwe kleuren bij de Elster Ponyclub

Algemeen

ELST - Op zondag 19 november is op manege De Hoeven de eerste springwedstrijd van het clubkampioenschap gereden. In totaal waren er 68 deelnemers die voor de eerste keer over het nieuwe hindernismateriaal hun kunsten mochten laten zien aan ouders en vele andere toeschouwers.

Het nieuwe hindernis materiaal is eerder door Pam Nieuwenhuis Nederlands kampioen tijdens een springclinic gebruikt. Wat hebben de kinderen genoten van deze bijzondere uitleg deze avond. Er werden sprongen vertoond van zeker 1.40m1 hoog waar Pam met gemak overheen sprong. Nu was het de beurt voor de leden, het was lang geleden dat de manege zo mooi gekleurd was met de nieuwe balken. Ook waren er erg veel toeschouwers, die de kunsten van de ruitertjes kwamen bewonderen. Op de foto staat springinstructeur Harrie Hegger die de samen met enkele deelnemers het parcours lopen. De toeschouwers krijgen tijdens deze wedstrijd vakkundig commentaar van Harrie. Wederom was het een fijne sportieve dag.

De eerste prijswinnaars zijn:

Groep 1: Daphne Meulepas

Groep 2: Anouk van der Heijden

Groep 3: Jade Wijnhoven

Groep 4: Dion van Driel

Groep 5: Esthelle Hendriks

Groep 6: Sanne van Mourik

Groep 8: (recr.L) Ingrid Wortel

"Wilt u uw kind op een fijne ontspannen manier kennis willen laten maken met pony’s? Op 26 november en 10 december zijn er nog knuffellessen. U kunt zich opgeven via 0481 371553."

Uitgelicht

Digitale krant