Afbeelding
Foto: Ivo van Beek

Scouting Elst komt met speculaaspoppen

Algemeen

ELST - Scoutinggroep Sint-Werenfridus in Elst is weer druk bezig met hun jaarlijkse speculaasactie. Zo zijn er weer speculaaspoppen verkocht tijdens de intocht van Sinterklaas in Elst. Maar omdat niet iedereen bij de intocht van Sinterklaas heeft kunnen zijn, zullen de leden van scouting Elst in de week van 27 november huis-aan-huis de speculaas verkopen.

Scouting Elst verkoopt al jaren de speculaaspoppen in Elst, veel mensen weten dan ook niet anders. Dit jaar zullen zij elke avond in een ander gedeelte van Elst speculaas verkopen, zodat iedereen in Elst kan genieten van de speculaaspoppen, die zoals voorgaande jaren zijn gebakken door banketbakkerij Paul Janssen uit Elst.

De jeugdleden kijken er naar uit om de speculaaspoppen deur-aan-deur te verkopen, zeker omdat zij ook dit jaar voor hun inzet weer een naambandje ontvangen voor op hun scoutingblouse. Daarnaast wordt er met de speculaasactie veel geld opgehaald, zodat voor alle leden leuke en uitdagende activiteiten georganiseerd kunnen worden. Zo kan de contributie voor de leden van Scouting Elst laag blijven en blijft Scouting toegankelijk voor iedereen.

Uitgelicht

Digitale krant