Gezellige, kleinschalige wintermarkt

Algemeen

KESTEREN - In en om het winkeltje van de protestantse streekgemeente De Voorhof (hoek Tielsestraat/Markstraati) n Kesteren wordt zaterdag 25 november van 9.30 tot 13.30 uur een gezellige, kleinschalige wintermarkt gehouden.

Vooruitlopend op de feestdagen in december kan de bezoeker er vinden leuke cadeautjes, mooie sieraden, speelgoed, kerstartikelen, curiosa en verder allerhande artikelen om de winterse dagen aangenaam door te komen, zoals (veel) boeken, legpuzzels en gezelschapsspelen. Ook is er een 'altijd-prijs-loterij' zonder nieten en kan volop keuze worden gemaakt uit allerlei huisgemaakte artikelen zoals jam, advocaat, en vele soorten ovenvers gebak.
Tevens staat er een pan met goedgevulde erwtensoep te dampen om ter plekke van te genieten of af te halen. Nog meer lekkers: verse warme oliebollen, per stuk of per zak te koop.
Koud of nat weer hoeft geen belemmering te zijn; de meeste verkooppunten zijn in overdekte ruimten. Kom de sfeer proeven van dit gezellige evenement en neem de tijd voor een praatje in 'De Herberg' bij versgezette koffie, warme chocolademelk of een glaasje glühwein.

Uitgelicht

Digitale krant