Afbeelding
Foto: -

Medailles voor Elistha bij clubteamwedstrijd

Algemeen

ELST - In het weekend van 11 en 12 november vonden de jaarlijkse clubteamwedstrijden plaats voor de damesselecties van gymvereniging Elistha Elst.

Deze wedstrijd was de eerste wedstrijd van het nieuwe seizoen. Op zaterdag turnden de meisjes van de vijfde divisie een spannende wedstrijd waarbij Lizzy, Sabine, Nabila en Maryam als team op de derde plek geëindigd zijn. De andere teams hadden net iets te veel foutjes gemaakt om op het podium te kunnen eindigen en zijn op de zesde en zevende plek geëindigd.

Op zondag waren de meisjes van de derde en vierde divisie aan de beurt. In de eerste wedstrijd waren de allerjongste meisjes aan zet. Heel knap wisten beide teams op het podium te eindigen (zie foto). In wedstrijd 3 turnden de oudere meisjes. Door een blessure is Lieke Meulenberg op het laatste moment toch uitgevallen en waren de andere teamleden van supplement D genoodzaakt alle toestellen te turnen. Dit team is op de vijfde plek geëindigd. Team Supplement E was goed in vorm deze dag en ging er met de eerste plaats vandoor.

Uitgelicht

Digitale krant