Afbeelding

Bridgedrive voor Roemenië

Algemeen

HETEREN - Voor de twintigste keer werd op 11 november de jaarlijkse bridgedrive gehouden, georganiseerd door de stichting Barátok Románia in Heteren.

De Barátok-wisselbeker werd door de speaker, Jan te Kloeze, uitgereikt aan de dames Agnes van Deijzen en Gonny van Meeteren met 64,97%. Als tweede Ton Hendriks en Frank Verlinden (met 63,92%), en als derde Thea Bussman en Dinie Hendriks (59,31%).

Sponsoring van prijzen door de plaatselijke middenstand, en de beschikbaarstelling van de zaal door Annemiek en John Peters van De Bongerd maakten de drive mogelijk: hulde! Bovendien werd de drive gesponsord door Bridgeclub 3 Sans-Atout in Herveld. De zeer geanimeerde middag werd traditioneel besloten met een glas Roemeense pálinka, en met enkele Roemeense hapjes, geserveerd door leden van de Stichting Barátok România.

Mede door het inschrijfgeld van de deelnemers en door de fraaie bijdragen van de sponsoren bleek aan het eind van de middag de (netto-)opbrengst 1.341 euro te zijn.

De gehele opbrengst van deze drive is dit keer speciaal bestemd voor ouderen in de gemeente Hodod in Roemenië. Hulpbehoevende ouderen kunnen hun medicijnen en rollators niet betalen. De Stichting springt bij. De Stichting Barátok Románia is alle deelnemers, sponsoren en medewerkers dankbaar voor hun inbreng in dit toernooi. Meer informatie over de activiteiten van de stichting wordt gegeven door waarnemend secretaris Jan te Kloeze: (+ 31 (0)26 4722639, e-mail jantekloeze@gmail.com). Giften zijn welkom op het banknummer is NL64 INGB 0006 8798 54.

Uitgelicht

Digitale krant