Afbeelding

De Deurdouwers opent carnavalsseizoen

Algemeen

HERVELD - De Deurdouwers maakt zich op voor de opening van het seizoen 2017/2018 in ons Deurdouwersnest (zalencentrum De Hoendrik in Herveld) met het openingsbal op zaterdag 18 november.

Om de twee jaar wordt op het openingsbal de nieuwe Prins en Hofdames bekend gemaakt. Vorig jaar was dat het geval, daarom is dit jaar een tussen jaar. We gaan er samen met Prins Olaf uut de Bongerd en zijn hofdames Malou en Joyce een leuk feest van maken. Met live optreden van Feest DJ Danny wordt het een knallende opening van het nieuwe seizoen. Het thema deze avond is: In de Bongerd.


De Raadsleden gaan in dit thema verkleed, en het zou leuk zijn als de bezoekers bij de kledingkeuze ook aan dit thema denken. Heb je geen inspiratie, of die avond even geen zin in een verkleedpartij, ook dan ben je natuurlijk van harte welkom. De kassa opent om 20.11 uur, dan begint ook de verkoop van de Pronkzittingskaarten. Wees er op tijd bij om niets te hoeven missen van dat geweldige spektakel. Tevens is deze avond het begin van de voorverkoop voor de Dolle dagen, er zijn kaarten voor de zaterdag, zondag en ook maandagavond. En met een Vier-Dolle Dagenkaart weet je zeker dat je niets zult missen van deze Dolle avonden.
De buskaarten voor de Fruhshopreis van maandagochtend/middag zijn dan ook al te verkrijgen.
Dit jaar zal er geen nieuwjaarsduik zijn, dus geen verfrissend begin van 2018. Maar het seizoen 2017/2018 gaan we met ons openingsbal wel degelijk knallend starten, en we hopen dat weer samen met veel Deurdouwers te mogen doen!
Alle data en overige informatie staan op de vernieuwde website: www.cvdedeurdouwers.nl.

Uitgelicht

Digitale krant