Afbeelding

Retraitedag Pleisterplaats Ressen

Algemeen

RESSEN - De Retraitedagen in Ressen zijn langzaam maar zeker een begrip aan het worden in de Betuwe. Diverse mensen weten hun weg te vinden naar deze zaterdagen waarop er volop ruimte is voor bezinning, tijd voor jezelf, verstilling en creativiteit in ruime zin.


Ook deze keer is het thema ontleend aan de Keltische Christelijke Spiritualiteit: 'Gebrokenheid geheeld'. Ieder mens krijgt in zijn of haar leven te maken met de gebrokenheid van deze wereld. Dat onder ogen zien en ervaren dat er ook ruimte is en kracht wordt gegeven voor heelwording is iets dat in de Keltische spiritualiteit op een heel mooie manier aanwezig is en dat ook in onze christelijke traditie wordt ervaren en gedeeld.

Wees welkom op zaterdag 18 november van 11.00 - 16.00 uur (inloop vanaf 10.30 uur) in De Kosterij / Ressense kerk aan de Kerkenhofstraat 3 in Ressen. De kosten inclusief koffie/thee en soep zijn vijftien euro. Gevraagd wordt een lunchpakket en wandelschoenen mee te nemen. Aanmelden kan bij Winny Eijbersen 06 14894540 of via de mail wilma@4-plek.nl. Meer info staat op www.4-plek.nl / www.pleisterplaatsressen.nl.

Uitgelicht

Digitale krant