Bridgedrive stichting Barátok România

Algemeen

HETEREN - De 20e bridgedrive voor Roemenië. Volgens kenners de leukste drive in de regio en ver daarbuiten.

Ook dit jaar organiseert de stichting Barátok România uit Heteren een benefietbridgedrive. De opbrengst zal – opnieuw - worden besteed aan Ouderenzorg in de gemeente Hodod in Roemenië. Hulpbehoevende ouderen kunnen hun medicijnen en rollators niet betalen. De Sstichting springt bij.

De bridgedrive is zaterdag 11 november in zalencentrum De Bongerd, Flessestraat 54 in Heteren. Aanvang drive: 13.30 uur; prijsuitreiking: circa 17.15 uur. Aanmelding vóór 5 november bij Jan te Kloeze (jantekloeze@gmail.com; Elzenpas 2, 6666 HE Heteren). De aanmelding graag met vermelding van speelsterkte en NBB-lidmaatschapsnummer (indien van toepassing.

Inschrijving kost 25 euro per paar, te voldoen door dit bedrag over te maken naar NL64 INGB 0006 8798 54, t.n.v. Stichting Barátok România. De aanmelding is definitief nadat het inschrijfgeld is ontvangen.

Er zijn mooie prijzen te winnen, beschikbaar gesteld door lokale sponsors. Het hoogst haalbare is de wisselbeker. Na afloop zorgt de stichting Barátok România voor een Roemeens hapje en een rondje pálinka. Sponsor van de bridgedrive is B.C. 3 Sans-Atout in Herveld.

Uitgelicht

Digitale krant