125-jarige ijsclub houdt ledenvergadering

Algemeen

KESTEREN - IJsclub O.T.S.G. (Onverwacht Tot Stand Gebracht) anno 1892, die behoort tot de oudste ijsclubs van Nederland, houdt op maandag 6 november haar jaarlijkse ledenvergadering.

Het bestuur van deze jubilerende ijsclub wil laten zien dat zij een springlevende vereniging is. Daarom zal het bestuur zichtbaar aanwezig zijn op de kunstijsbaan die van 15 december tot 6 januari in de kom van Kesteren zal liggen. Het baanvegen en het onderhoud van de ijsvloer zal door de ervaren bestuursleden van O.T.S.G. worden verzorgd. De koek- en zopiekraam zal door andere verenigingen uit Kesteren worden verzorgd en zo zal er onderling door de verenigingen in Kesteren worden bijgedragen voor een leuke kerstvakantie voor de jeugd van alle dorpen in Neder-Betuwe.

Wanneer er deze winter weer geen natuurijs komt, is komend seizoen 2017/2018 door de kunstijsbaan bij voorbaat al geslaagd. De vergadering op maandag 6 november begint om 20.00 uur en wordt gehouden in het clubgebouw van Fanfare Kesteren op sportpark De Leede te Kesteren.

Uitgelicht

Digitale krant