Afbeelding

Een duister mysterie tijdens de avonduren bij kasteel Doorwerth

Algemeen

DOORWERTH – Het komt maar zelden voor dat kasteel Doorwerth z'n deuren 's avonds opent voor publiek. Maar op zaterdagavond 28 oktober maakt stichting Geldersch Landschap en Kasteelen een uitzondering.

In het donker ademt het kasteel een andere sfeer die u meeneemt naar vervlogen tijden. Deze sfeer is het ideale decor waarin de bezoeker een aantal van de historische personages van het eeuwenoude kasteel kan ontmoeten en hun verhalen kan horen. De oplettende bezoeker zal snel ontdekken dat er meer aan de hand is, want wie heeft een moord op zijn of haar geweten?

Alleen het deel van het museum waarin zich het mysterie ontwikkelt, is te zien tijdens deze speciale avondopenstelling. De verlichting is aangepast en het verhaal van de historische figuren helpt u om het mysterie te doorgronden. Let op: op de parkeerplaats en rond het kasteel kan de verlichting onvoldoende zijn. Denkt u aan een zaklantaarn en goed schoeisel.

Kasteelcafé De Zalmen zal gedurende deze activiteit ook geopend zijn voor een hapje en/of drankje om even bij te komen of voorafgaand aan uw avontuur.

Zaterdag 28 oktober tussen 19:00 tot 22.00 uur (laatste toegang 21.00 uur) Entree museum: 9,50 en kinderen 4 -18 jaar 5,25 euro. Entree tot het museum is gratis voor Donateurs Geldersch Landschap & Kasteelen en Museumkaarthouders. Kasteel Doorwerth staat aan Fonteinallee 2b, Doorwerth. Meer info staat op https://www.glk.nl/actueel/evenementen1/evenement/?bericht=3349.

Uitgelicht

Digitale krant