Afbeelding

Succesvol tennistoernooi TVHA

Algemeen

HERVELD/ANDELST - Op zondag 15 oktober vond er een speciaal tennistoernooi plaats bij TVHA in Herveld/Andelst. Aan dit toernooi deden natuurlijk TVHA-leden mee, maar ook niet-leden genoten van het mooie spelletje. Het was een genot om te zien hoeveel plezier iedereen in de warme najaarszon beleefde aan dit Invitatietoernooi.


De opbrengst van deze dag ging – zoals ieder jaar – naar een goed doel. Dit jaar was de keuze gevallen op de SJOC Avond4daagse. De groep enthousiaste vrijwilligers die ieder jaar in Herveld verantwoordelijk is voor het organiseren van de succesvolle Avond4daagse. Aan het eind van dit evenement kon bekend worden gemaakt dat deze dag 185 euro had opgeleverd voor de SJOC. Roy Swartjes (de voorzitter van TVHA) overhandigde dit bedrag graag aan de aanwezige leden van de SJOC. Ook zijn een aantal deelnemers zo enthousiast geworden, dat zij meteen lid zijn geworden van onze gezellige tennisvereniging.
"We danken iedereen die heeft meegeholpen aan deze dag. En een speciaal dank je wel gaat uit naar Stichting Zorgeloos Kind uit Dodewaard voor het leveren van het springkussen." TVHA kijkt terug op een zeer geslaagde dag, en organiseren dit evenement volgend jaar graag weer.
"Mocht je na dit artikel geïnteresseerd zijn geworden in onze tennisvereniging? Kijk dan voor meer info op www.tvha.nl.

Uitgelicht

Digitale krant