Afbeelding

Lionsclub doneert aan SZK

Algemeen

BETUWE - De Lions Club Midden Betuwe heeft afgelopen week een prachtige cheque overhandigd aan Stichting Zorgeloos Kind. Het door hen georganiseerde ‘Betuws Zwemfestijn’ heeft het prachtige bedrag van 7500 euro opgeleverd.

"In het voorjaar werden wij van Stichting Zorgeloos Kind benaderd door de Lions Club Midden Betuwe om tijdens een vergadering een presentatie te laten zien over de werkzaamheden van Stichting Zorgeloos Kind. Uiteraard hebben we dit met plezier gedaan en eigenlijk werd daar gelijk besloten dat de opbrengst van het Betuws Zwemfestijn zou gaan naar Stichting Zorgeloos Kind.

Op zaterdag 17 juni was dan het Betuws Zwemfestijn in zwembad Drie Essen in Zetten. Veel teams waren op de been om zoveel mogelijk baantjes te zwemmen in 50 minuten. Ook was er team aanwezig van Stichting Zorgeloos Kind om zoveel mogelijk baantjes af te leggen. Lekker zwemmen met op de achtergrond een muziekje en vooral een heerlijke sfeer, is toch ook geen straf.

Afgelopen week was het dan zover en werd de cheque door de Lions Club Midden Betuwe overhandigd aan bestuurslid Aart de Wit van Stichting Zorgeloos Kind. Nogmaals gezegd, zullen wij dit prachtige bedrag gaan besteden aan ‘zieke’ gezinnen die onze hulp hard nodig hebben." De stichting is Lions Club Midden Betuwe dankbaar voor haar inzet en enthousiasme voor, tijdens en na dit evenement.

Uitgelicht

Digitale krant