Overzicht tafeltenniscompetitie HTTC

Algemeen

HETEREN - De najaarscompetitie is voor de tafeltennissers weer van start gegaan. Het eerste team ging tegen Trumelo met 7-3 tenonder. HTTC 1 speelt graag aanvallend en dat was tegen de 'materiaalspelers' uit Dreumel een probleem.

Marco Knaap won keurig tweemaal en André Jansen was eenmaal succesvol. Team twee speelt een klasse hoger en behaalde, tegenTik Hard, een goede 5-5 score. Rudy Gerritsen was met drie zeges ouderwets op dreef en Jaap van der Garde boekte twee goede zeges. Het derde team verloor met 6-4 van Shot. Frank Balzer won keurig tweemaal en Hans Wassink eenmaal en samen wonnen ze het dubbelspel.

Team vier had tegen Tik Hard weinig kans, alleen Tinus Westerhof wist te scoren. Het vijfde team speelt een klasse hoger en behaalde bij Bit.nl drie punten. Ine en Wilma Stap wonnen eenmaal en er was winst in het dubbelspel.

Het eerste jeugdteam behaalde tegen Zevenaar een 5-5 score, na een 4-1 voorsprong. Bart en Daan Barends wisten op fraaie wijze twee partijen te winnen. De spelers van het tweede jeugdteam komen voor het eerst in competitieverband uit en behaalde tegen Hutaf een daverende 8-2 zege. Julian Verhoef won heel mooi driemaal en Bodhi Lindeboom en Niels Loeffen waren ook zeer trefzeker.

Uitgelicht

Digitale krant