Afbeelding

De tweede HeteRun

Algemeen

HETEREN - Op zondag 17 september vond de tweede HeteRun plaats. De dagen ervoor waren de weersvoorspellingen voor de HeteRun ronduit beroerd, maar uiteindelijk waren de Heterense weergoden ons gunstig gezind en was het fantastisch weer.

Het werd mede daardoor een zeer geslaagd evenement met bijna driehonderd deelnemers, waarvan er zich velen op het laatste moment inschreven. Er konden verschillende afstanden worden afgelegd; de 500 en 1000 meter voor de jongeren en de 2.5, 5 en 10 km voor alle leeftijden. Met name de 5 km trok veel deelnemers.

Op het plein van de Brede School waren er verschillende kraampjes ingericht. Hier konden de inschrijvingsnummers worden afgehaald, werden er HeteRun T-shirts verkocht en was er muziek verzorgd door Roan. De warming-up werd net als vorig jaar met veel enthousiasme verzorgd door Next Movement. Na afloop werden op het plein de winnaars van de verschillende afstanden gehuldigd.

Na afloop van het evenement ontving de organisatie van één van de deelnemers het volgende mailtje: “Dit jaar heb ik samen met mijn zoon voor de 2e keer meegelopen met de HeteRun. Een ontzettend leuk, sportief en gezellig evenement in ons eigen dorp. Echt super dat jullie dit mogelijk hebben gemaakt, bedankt!” Op naar de derde HeteRun...

Uitgelicht

Digitale krant