Feestweekend voetbalvereniging Echteld

Algemeen

ECHTELD - Vrijdag 6, zaterdag 7 en zondag 8 oktober houdt de voetbalvereniging Echteld weer haar jaarlijkse feestweekend.

Vrijdag 6 oktober wordt er weer een quizavond gehouden. Voor de derde keer op de vrijdagavond en de voorafgaande twee afleveringen waren een daverend succes. Teams van minimaal vier en maximaal zes personen kunnen meedoen en vragen beantwoorden over sport, muziek, showbizz en nieuws. Opgeven voor deze avond kan nog via hermanvdhatert@gmail.com of via de v.v. Echteld.

De aanvang van deze avond is 20.30 uur en de teams moeten zich om 20.00 uur aanmelden. Zaterdag 7 oktober wordt voordat het grote feest begint, een kindermiddag gehouden.

Een clown, luchtkussen, tekenwedstrijd enzovoort zijn aanwezig om de kinderen een onvergetelijke middag te bezorgen. Alle kinderen uit Echteld en omgeving zijn welkom en de toegang is gratis.

Zaterdagavond is het après-ski oktobertentfeest, aanvang 20.30 uur , entree vanaf 16 jaar en de toegang kost 10 euro. De muzikale begeleiding van de avond is in handen van DJ Kelvin.

Zondag 8 oktober wordt het zesde 'Ëggeltse' smartlappenfestival gehouden. Aanvang 13.30 uur, deelnemende koren zijn Fruitig Geflip(t) uit Tiel, Het Anker uit Alphen en Schip Ahoy uit Angeren. De toegang is gratis.

Uitgelicht

Digitale krant