Afbeelding

Wandeltocht 'Van knop naar zaad en vrucht'

Algemeen

HEMMEN - Op zaterdag 30 september organiseren wij een wandeltocht 'Van knop naar zaad en vrucht' door Landgoed Hemmen met prachtige natuur, die zich langzaam voorbereidt voor de komende winter.

"Samen met Angelien van Tuinderij De Stroom en Fred en Jos als natuurgids van CNME 't Pakhuis in Hemmen, laten wij u genieten van de zaden, vruchten, bladeren en bloemen uit de natuur en de biologische teelt van groenten met de mooie akkerranden en andere natuurlijke voedingsproducten."

In de natuur staan vele eetbare planten, bloemen en zaden. Daarbij zijn de bijen, insecten, vogels, akker- weide- en bermplanten van belang. Vroeger verzamelden men ook het voedsel. Na de wandeling is er gelegenheid om zelf wat te proeven.

"Wij starten om 10.30 uur vanaf Ekoboerderij De Lingenhof in Hemmen. De wandeling inclusief het proeven duurt twee uur. De kosten bedragen vijf euro. Men kan zich tot donderdag 28 september opgeven bij info@pakhuishemmen.nl. Denk aan geschikte kleding en schoeisel.

Het overzicht van alle activiteiten staat op de website van CNME ‘t Pakhuis: www.pakhuishemmen.nl en’t Pakhuis is te volgen via de Facebookpagina /PakhuisHemmen. Op www.heerlijkhemmen.nl staan alle activiteiten van Hemmen.

Uitgelicht

Digitale krant