Logo gemeentenieuwsonline.nl

Theologisch café Elst

ELST - Het theologisch café opent woensdag 20 september De Ruimte, Sint-Maartensstraat 32 Elst in voor het derde seizoen zijn deuren voor een inspirerend gesprek van 20.00-21.30 uur. In het theologisch café wordt in informele setting gesproken over theologische vragen. Juist het gesprek staat centraal.

Het samen delen van ervaringen en ideeën brengt verheldering. Voor iedere avond wordt een thema gekozen. Over dit thema wordt een ‘praat-stuk’ geschreven dat vooraf op de website wordt gezet. Het is niet noodzakelijk om deze tekst te lezen om aan het café deel te nemen. De afgelopen jaren is er aan de stamtafel een vrolijke oecumenische en interreligieuze mix ontstaan van bezoekers aan het café. Inspirerend om met respect elkaars geloofsvragen te delen. Deze avond zal filosoof en theoloog Victor Bulthuis het thema 'Liefde' behandelen. Halverwege de avond wordt er een kloosterbier geschonken om het gesprek op een 'hoger' niveau te tillen.

Reageer als eerste
Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5227416&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=gemeentenieuwsonline.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=650,651,652,653,654,666,667" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>