Logo gemeentenieuwsonline.nl

Open Podium in Elst

ELST - Vrijdagavond 29 september vanaf 21.00 uur gaat het eerste Open Podium van het nieuwe seizoen weer van start in de intieme sfeer van het zaaltje bij Ristorante l'Italiano aan de Smidsstraat 1 in Elst (Gld). Diverse artiesten zullen hier weer een staaltje van hun kunnen vertonen.

Onder meer zal de coverband Balanced die bestaat uit zangeres Agnes, bassist Poerus, drummer Chris en de gitaristen Jan en Sander een optreden verzorgen. Hun genre is van rauwe rock uit de jaren '60 tot ballads uit de jaren '90. De van oorsprong Nijmeegse band heeft als motto plezier maken met muziek", hetgeen zij ook op het publiek proberen over te brengen. De naam Balanced staat voor gebalanceerd en heeft een behoorlijk divers repertoire opgebouwd na vele jaren ervaring.

Personen of groepen die zich ook willen opgeven, kunnen dit nog doen bij Tonny Dulos, telefoon 06 53868766 of tonny@muziekinelst.nl. Uiteraard zijn ook toehoorders op deze avond weer van harte welkom. Gastheer Noor en zijn medewerkers zorgen als vanouds voor een hapje en een drankje.

reageer als eerste
Meer berichten