Logo gemeentenieuwsonline.nl

't Begin van ’t Endt met Night of the Champs

HERVELD-ANDELST - Het is bijna een traditie en ook dit jaar houdt ’t Begin van ’t Endt op 14 oktober alweer voor de negende keer een spetterende avond voor feestgangers uit Herveld-Andelst en omgeving. De avond staat in het teken van 'strijd' en heeft de toepasselijke naam: Night of the Champs.

Tijdens de avond zullen dj-koppels uit Dodewaard/Wely, Hemmen/Zetten, Herveld/Andelst en Heteren/Randwijk de muzikale strijd met elkaar aangaan. De winnaar van deze strijd krijgt eeuwige roem en aanzien van de andere dorpen. Maar er is meer: Ieder dj-koppel strijdt voor een zelf gekozen lokaal goed doel.

Aan het einde van de avond zal de winnaar bekend zijn en zal daarmee het bijbehorende goede doel financiële steun krijgen namens ’t Begin van ’t Endt. "Het is dus niet alleen een onvergetelijke feestavond. We willen op deze manier ook een bijdrage leveren aan maatschappelijke of culturele doelen bij ons in de buurt." Night of the Champs zal naast de lokale dj-koppels verzorgd worden door DJ Mark, die de afgelopen jaren ook al furore maakte op de tweede zaterdag van oktober.

Reden te meer om ook dit jaar weer richting De Hoendrik te trekken en met volle teugen te genieten. Kaarten zijn te verkrijgen via de welbekende leden van ’t Begin van ’t Endt, de vaste voorverkoopadressen en onze website: www.beginvanendt.nl.

reageer als eerste
Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5227416&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=gemeentenieuwsonline.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=650,651,652,653,654,666,667" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>