Logo gemeentenieuwsonline.nl

Retraitedag in Ressen

RESSEN - De eerste retraitedag van het nieuwe seizoen – dat in het teken staat van de Keltische spiritualiteit - heeft als thema 'Metgezel'.

"Op deze retraitedag staan we stil bij de betekenis van de mensen die voor jou een metgezel waren of zijn in je leven. Maar ook is er aandacht voor de vraag hoe en voor wie jij een metgezel bent, bent geweest of kunt zijn. De dag is op zaterdag 16 september van 11.00 tot 16.00 uur (inloop met koffie/thee vanaf 10.30 uur) in De Kosterij, Kerkenhofstraat 3, Ressen."
De kosten zijn inclusief koffie, thee en soep vijftien euro. (Lunchpakket en wandelschoenen meenemen). Aanmelden moet bij Marijke de Kruijff, 06 17829303. Meer informatie te verkrijgen via info@pleisterplaatsressen.nl of www.pleisterplaatsressen.nl.

Bowling Vereniging Elst zoekt met spoed nieuwe leden

ELST/ZETTEN - Heeft u interesse om te bowlen, reserve te zijn? Kom gerust eens kijken bij Bowling Vereniging Elst.

"Wij zijn op zoek met spoed naar nieuwe leden en spelen op elke donderdagavond van september tot en met mei van 20.00-21.30 uur in Bowlingcentrum De Wanmolen van Zetten. Voor meer informatie kun u bellen met Marc 06 22241417 of mailen naar marcdorien@live.nl."

Reageer als eerste
Meer berichten