Logo gemeentenieuwsonline.nl

SWPN / Stichting Zorgeloos Kind helpt Tijn

DODEWAARD - Via het ziekenhuis in Utrecht kreeg Stichting Zorgeloos Kind kort geleden een hulp aanvraag. Tijn is een slimme jongen van 13 jaar. Tijn is helaas voor de tweede keer ziek geworden en heeft weer een lange en zware weg te gaan. Helaas was het voor dit gezin niet meer mogelijk om van de woonplaats Winterswijk naar Utrecht te gaan en daarom vond Stichting Zorgeloos Kind dat ze moest helpen. Stichting Zorgeloos Kind kocht een auto voor het gezin, zodat de familie altijd naar het ziekenhuis kan in Utrecht.

"Na een lange weg kreeg Tijn opnieuw te horen dat hij een stamceltransplantatie moest ondergaan in Utrecht. Inmiddels is dit gebeurd en nu is het hopen dat de behandeling gaat werken. Helaas zijn er veel complicaties en moet moeder vaak met hem naar Utrecht. Wij vonden deze aanvraag dusdanig zorgwekkend dat we graag wilden helpen. Zo hebben we met behulp van sponsoren een auto voor deze familie gekocht en alles geregeld, zodat moeder weer wat rust krijgt en weet dat ze gewoon naar het ziekenhuis kan indien dit nodig is. We weten dat de toestand van Tijn nog steeds zeer zorgwekkend is en we blijven hopen dat dit snel beter zal gaan. Respect voor de moeder is misschien nog wat ‘zacht’ uitgedrukt, want wat zij allemaal in de lucht moet houden, is enorm. De familie is een vechtersfamilie en we hopen dat wij met Stichting Zorgeloos Kind een klein stukje van de zorg hebben weg genomen.

Wij zijn speciaal Lionsclub Midden Betuwe en auto import Arnaud Borgers uit Angeren dankbaar voor de grote steun in dit project, en hopen uiteraard dat het snel wat beter zal gaan met Tijn."

reageer als eerste
Meer berichten