Logo gemeentenieuwsonline.nl

Start ZVO-seizoen met weekendkamp

OVERBETUWE - Voor het vijfde jaar heeft de Zwemvereniging Overbetuwe (ZVO) het seizoen weer geopend met het inmiddels traditionele weekendkamp. Voor de derde keer was dit in Mook.

Liefst zestig leden tussen de 6 en 26 jaar alsmede twaalf begeleiders waren naar het Limburgse plaatsje afgereisd. Het prachtige weer hielp mee aan de goede en uitstekende sfeer gedurende het gehele kamp. Ook dit weekend stond weer bol van de nodige spel- en sportactiviteiten.

Allereerst was er een spellencircuit. Later op de dag was er een bonte middag. Dit werd gevolgd door een smokkelspel in het naastgelegen bos. ‘s-Avonds was er een heerlijk en gezellig kampvuur. Daarmee was de koek nog niet op. Er volgde nog een spannend nachtspel in het bos, waar de deelnemers moesten sluipen, stil zijn, rennen en oppassen voor de 'dodelijke' lichtstraal.

Na de gebruikelijke korte kampnacht waren de deelnemers ’s-morgens na een intensieve ochtendgymnastiek weer opgewarmd voor een actieve tweede dag. Na het ontbijt werd het altijd spannende en gewilde levend stratego gespeeld. De kinderen kregen geen genoeg van dit fantastische spel.

Veel te snel kwam aan het slot van de tweede dag het onvermijdelijk einde van het kamp. Met tegenzin werd afscheid genomen. Alle deelnemers hebben een zaklamp met het ZVO-logo gekregen als aandenken aan het kamp. Kinderen en ouders waren allemaal erg enthousiast. Een betere start van het nieuwe zwemseizoen kun je je niet voorstellen!

reageer als eerste
Meer berichten