Logo gemeentenieuwsonline.nl

Informatie-avond vormselproject in de parochies Sint-Benedictus en De Levensbron

BETUWE - In het najaar zal worden gestart met het vormselproject in de parochies Sint-Benedictus en De Levensbron. De voorbereiding op het H. Vormsel is bestemd voor leerlingen die in het eerste jaar van de middelbare school zitten.

De voorbereiding begint na de herfstvakantie en bestaat uit een gezamenlijk weekend en een aantal bijeenkomsten. De voorbereiding wordt na de toediening van het sacrament van het H. Vormsel afgesloten met een activiteit. Voor een belangrijk deel wordt gewerkt in kleine groepjes onder leiding van de leden van de werkgroep.

Ouders en aanstaande vormelingen zijn welkom op de informatieavond op woensdag 27 september van 19.00 tot 20.30 uur in Ontmoetingscentrum De Hoeksteen aan de Prinses Irenestraat 58 in Elst. Deze avond krijgen kinderen en ouders informatie over wat het H. Vormsel inhoudt en hoe het programma van de voorbereiding in elkaar steekt. Aan het einde van de avond kan uw zoon of dochter zich inschrijven voor deelname aan de voorbereiding. Later tijdens de voorbereiding maken de kinderen zelf een definitieve keuze om het sacrament van het H. Vormsel te ontvangen.

Aanmelding kan via het secretariaat van Sint-Benedictus, 0481-451371 (maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 16.00 uur) of via een e-mail aan: secretariaat@stbenedictus.nl, tot uiterlijk donderdag 14 september.

Reageer als eerste
Meer berichten