Logo gemeentenieuwsonline.nl
Foto: Hein Arns
Foto: Hein Arns
Zaken Nieuws

Actiedag bij Sport 2000 Snelders Elst

ELST – Sport 2000 Snelders is al jaren de toonaangevende sportzaak van de Betuwe. Sporters en sportclubs weten de weg naar de Elster Dorpsstraat dan ook met gemak te vinden. Sport 2000 Snelders is onder anderen kledingleverancier bij een groot aantal voetbalclubs uit de regio waaronder Spero, Elistha, RKSV Driel, De Bataven, VV Dodewaard, SC Valburg en HAVO.

Daarnaast nemen Eldenia, SML, Arnhemse Boys, AZ2000, MASV en De Paasberg uit Arnhem en Jonker Boys uit Nijmegen hun kleding af bij de Elster sportwinkel. Sport 2000 Snelders kenmerkt zich door een enorm assortiment in voetbal, tennis, fitness en vele andere takken van sport te combineren met de vakkennis van de medewerkers om tot de juiste keuze te komen. Tel daarbij het leveren van sportprijzen als bekers, bokalen en medailles, om maar een paar voorbeelden te noemen op en het plaatje is helemaal compleet. Vooral ook omdat Sport 2000 Snelders over een eigen drukkerij beschikt voor het bedrukken van teamkleding, tassen en schoenen.

Nieuw bij Snelders Sport is een lijn bedrijfskleding die geleverd kan worden aan bedrijven en instellingen. Uiteraard kan ook de bedrijfskleding voorzien worden van bedrijfslogo's door de eigen textieldrukkerij.

Actiedag

Op donderdag 31 augustus houdt Sport 2000 Snelders haar jaarlijkse actiedag. Van 9.30 tot 20.00 uur gelden kortingen van 20 tot 70 procent op de gehele collectie, met uitzondering van cadeaubonnen. Wie dus voor aanvang van het nieuwe seizoen nog een slag wil slaan moet op 31 augustus gaan kijken bij Sport 2000 Snelders. De medewerkers staan klaar voor u.

Sport 2000 Snelders is gevestigd aan de Dorpsstraat 24 in Elst. Telefoon: 0481 374255. Website: www.snelderssport.nl.

Reageer als eerste
Meer berichten