Foto: Henk Sluiter
Foto: Henk Sluiter

Weet u waar dit voor staat: OBHR?

Algemeen

BETUWE - Weet u waar dit voor staat: OBHR? Over Betuwse Hartrecreanten Sportgroeppatiëntenvereninging. En weet u voor wie deze groep bestemd is? Voor hartpatiënten die willen en ook eigenlijk moeten sporten onder begeleiding van mensen die er voor opgeleid zijn om te sporten met mensen met een beperking.

"Wij zijn aangesloten bij de 'Hart en Vaatgroep'-onderdeel van de Hartstichting en is een Patiëntenorganisatie van en voor mensen met een hart-of vaatziekte. Wij sporten op woensdag van 18.30 tot 19.30 uur en dat bestaat uit sport en spel met als motto 'alles mag, niets moet'. Wij sporten met vrouwen en mannen, de mannen hebben de overmacht dus we zouden graag wat meer vrouwen er bij hebben, de leeftijd van onze groep is van 23 tot 87 jaar, dus je pas er altijd bij.

Onze leden worden in de gelegenheid gesteld om in één avond het AED-certificaat te halen en jaarlijks te verlengen en dat wordt door de club georganiseerd en betaald. U kunt op iedere woensdag komen kijken en als u sportschoenen mee brengt kunt u gelijk mee doen, u kunt 2 maanden gratis mee lopen en doen, ik zou het toch eens doen, want u weet niet wat u mits. En na het sporten verzorgt de club koffie of thee.

Verder kunt u voor meer informatie naar onze pas geopende website gaan daar leest u nog veel meer www.OBHR.nl. Wilt u gelijk bellen dat kan ook 0481 421850 of mailen info@obhr.nl of kom woensdag tussen 18.30-19.30 langs bij sporthal Walbrugen aan de Nijmeegsestraat 65c in Gendt."

Uitgelicht

Digitale krant