Logo gemeentenieuwsonline.nl

Juridische en fiscale inloopuren vanuit de Bibliotheek in Heteren

HETEREN - De overheid heeft de afgelopen jaren volop ingezet op digitale dienstverlening, met als doel alles eenvoudiger te maken en kosten te besparen. Om de burger te ondersteunen met deze veranderingen ontwikkelde de bibliotheek al digi-sterker opleidingen.

Recent is er daarnaast een akkoord bereikt met Staatssecretaris van Financiën de heer Wiebes om in 150 Bibliotheken ook ondersteuning te gaan bieden bij het invullen en indienen van de aangifte Inkomsten belasting.

Door al deze veranderingen zien we ook een verschuiving in werk, meer arbeidsconflicten, stakingen en conflicten in algemene zin. Vanuit de Bibliotheek in Heteren komt nu het initiatief voor juridische inloop uren. Mensen uit de Overbetuwe kunnen daar terecht voor juridisch advies en mediation op diverse uiteenlopende gebieden.

Daarnaast is er een ervaren belasting specialist bereid gevonden om vanuit de bibliotheek in Heteren ondersteuning te gaan geven bij de aangifte IB. Dezelfde inloopuren worden daarbij gehanteerd.

De juridisch en fiscale inloopuren zij voor alle inwoners van de Gemeente Overbetuwe en worden geleid door twee ervaren Mediators een Arbeidsrecht deskundige en een Belasting specialist op iedere tweede en vierde vrijdag van de maand van 10:00 – 12:00 uur. De Bibliotheek is op de Flessenstraat 13 in Heteren. Aan de inloopuren zijn geen kosten verbonden.

Op vrijdag 11 maart zijn de eerste inloopuren. Met een leuke presentatie en onder het genot van koffie en thee met gebak heten we graag iedereen welkom. Voor een afspraak of meer informatie mailt u naar juridischspreekuuroverbetuwe@gmail.com.

Reageer als eerste
Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5227416&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=gemeentenieuwsonline.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=650,651,652,653,654,666,667" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>