Afbeelding

Bourgondisch BBQ kan echt binnen

Algemeen Zaken Nieuws

ZETTEN / ANDELST - April 2013 ging de deur van Barbecuerestaurant 't Vuurspoor voor het eerst open. Zoals de naam van de onderneming al doet vermoeden is het een gelegenheid waar u kunt genieten van een sfeervol avondje barbecueën, maar intussen ook glasgrillen, gourmetten, zelf pannenkoeken bakken, infraroodgrillen en partygrillen.

BBQ Restaurant 't Vuurspoor is gelegen op een werkelijk unieke locatie. Het toneel van dit restaurant is namelijk het veilingrestaurant van de voormalige fruitveiling Zetten-Andelst, inderdaad aan het spoor.

Aanbod

Voor een vast bedrag maakt u onbeperkt gebruik van minimaal veertien soorten vlees, vier soorten vis en natuurlijk een keur aan fruit, groenten en salades. Zelfs van het stokbrood, de kruidenboter, frites en sausen mag u zo veel eten als u aandurft. (exclusief drankjes en nagerecht)

Naast het restaurant is ook de mijnzaal (met de klok) weer in gebruik. Van een feest tot magische trouwerij in een echt unieke omgeving en van livemuziek tot theatervoorstelling zijn gewoon wat mogelijkheden.

Bereikbaarheid

In een rustige, huiselijke en nostalgische ambiance tafelen is eenvoudig bereikbaar. 't Vuurspoor heeft een ruime eigen parkeerplaats. Bovendien is het pand makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer.

Barbecuerestaurant 't Vuurspoor, Wageningsestraat 35 Zetten (oude veiling aan de spoorlijnzijde); Tel. 0488 - 455040; www.vuurspoor.nl.

Uitgelicht

Digitale krant