Afbeelding

Lamers Schilderwerken maakt je woning zomerfris

Algemeen Zaken Nieuws

BEMMEL - Het is bijna lente! Tijd om weer volop aandacht te besteden aan de buitenkant van je huis. Zijn je kozijnen toe aan een nieuwe lik verf? Wacht dan niet te lang en kies voor vakmanschap bij Lamers Schilderwerken.

Het schilderwerk aan de buitenkant van je huis is ongeveer eens per vijf jaar toe aan een nieuwe verflaag. Zodra je schilderwerk gebreken gaat vertonen, weet je dat het tijd is voor de schilder!

Het onderhouden van je schilderwerk is van groot belang. De zorgen voor een langere levensduur van je kozijnen. Mooi schilderwerk geeft een goede, frisse uitstraling aan je huis en de waarde van je woning stijgt hierdoor. Laat het schilderwerk dus niet versloffen en bekijk elk jaar of het nog in goede staat is.

Lamers Schilderwerken is in het bezit van professionele steigers, materialen en verf. Daarnaast beschikt Coert Lamers over uitgebreide kennis van het vak. Ben je zelf niet handig of heb je te weinig tijd? Twijfel dan niet en vraag een vrijblijvende offerte aan bij Lamers Schilderwerken. Telefoon 06 28549851. www.lamersschilderwerken.com.

Uitgelicht

Digitale krant