Afbeelding

De Klussenier Gerard van Bremen uit Lent: Deze zomer nog genieten van een overkapping, prieeltje of tuinhuis?

Algemeen Zaken Nieuws

LENT – We zitten al in gedachten op ons terras in de tuin. Zitten heerlijk te genieten van een rustige zomeravond. Van de ondergaande zon en goed gezelschap. We zouden dat vaker moeten doen in deze hectische wereld. Maar het klimaat laat dat niet altijd toe. Toch wel!

Want onder een terrasoverkapping of een prieeltje blijft het droog en langer aangenaam wat betreft het weer en temperatuur. Wel eens nagedacht om een dergelijke accommodatie te laten maken? Geheel naar wens en op maat? Informeer eens bij Gerard van Bremen, de Klussenier. Hij heeft er ervaring mee en kan u voorbeelden laten zien!

Nodig Gerard maar eens uit op de koffie en bespreek de mogelijkheden. Samen met de professionele adviezen, wordt er een prima product gerealiseerd. Van de materialen die u graag wilt, en afgestemd op uw woning en tuin.

Gerard van Bremen maakt ze op maat, zoals op de foto is te zien. Met veel plezier. Geen fabriekswerk, maar puur ambachtelijk en aangepast aan de omstandigheden.

De prijs valt vast mee bij Gerard. De overheid helpt (tot 1 juli dit jaar) nog eens met de verlaagde btw-regeling, waardoor het karwei nog eens vijftien procent voordeliger uitvalt.

Gerard van Bremen is gevestigd aan Zandsepad 11 in Lent; telefoon 024 - 6635237 / 06 - 13118150; email: g.vanbremen@klussenier.nl; website: google op 'Gerard van Bremen Lent'.

Uitgelicht

Digitale krant