Afbeelding

Atama Solar Energy verhuisd naar Nijverheidsweg 35 in Elst

Zakelijk Zaken Nieuws

ELST - De afgelopen jaren is Atama uitgegroeid tot een van Nederlands grootste zonnepanelen-installateurs. Door de verhuizing heeft het bedrijf verschillende locaties samen weten te voegen in een efficiënt en klantvriendelijk nieuw kantoor.

Directeur Allard Dijkstra: "In onze nieuwe locatie kunnen wij onze klanten nog beter van dienst zijn. Door onze focus op kwaliteit, kennis en de ambitie om 'het beste jongetje van de klas te zijn' hebben we de afgelopen jaren een grote kwaliteitssprong gemaakt. Onze klanten weten ons te vinden en ons daarin te waarderen. De nieuwe locatie biedt veel efficiënte voordelen en daarmee kunnen wij niet alleen onze doelstelling en ambities, maar ook die van onze klanten beter waarmaken."

Uw zonnepanelen partner in de regio

Volgens Dijkstra – die het afgelopen jaar met Atama het zonnekeurcertificaat 'het Nederlandse keurmerk voor zonne-energie' behaalde - is het succes te danken aan de constante focus op kwaliteit en eigen personeel. "Alleen met eigen personeel, dat wij direct kunnen aansturen en opleiden, kunnen wij aan de kwaliteitseisen van onze klanten voldoen. Zo kunnen wij garanderen dat het product, wat in minstens vijfentwintig jaar op de daken moet blijven liggen, ook daadwerkelijk vijfentwintig jaar blijft doen waar het voor is aangeschaft, namelijk goedkope groene energie opwekken."

Informatie avond

Atama verzorgt 30 maart een informatieavond in Driel om geïnteresseerden te informeren over de mogelijkheden en voordelen van zonnepanelen. Daarbij hebben ze een geheel nieuwe showroom, die dagelijks is te bezoeken en waar geïnteresseerden worden voorzien van een eerlijk advies.

Uitgelicht

Digitale krant