Afbeelding

Watergoed LIVE op evenementenlocatie Watergoed in Valburg

Zakelijk Zaken Nieuws

VALBURG - Evenementenlocatie Watergoed in Valburg, gelegen aan de Slijk Ewijkse plassen lanceert op zaterdag 7 maart een nieuw concept, Watergoed LIVE! De afgelopen jaren worden er op evenementenlocatie Watergoed steeds meer publieksevenementen georganiseerd. Deze bestaan voornamelijk uit housefeesten variƫrend van hard style tot Ibiza Lounge. Deze feesten krijgen steeds meer naamsbekendheid en maken ook een groei door.

Met dit soort feesten wordt een selecte groep mensen bereikt die meer uit de omgeving Arnhem en Nijmegen komen dan uit de directe omgeving van Watergoed. Om een breder aanbod te hebben wat ook de direct omwonenden en mensen uit de omgeving aanspreekt is er een nieuw concept bedacht, Watergoed LIVE!

Watergoed LIVE! staat voor Live muziek in de breedste zin van het woord en Live Entertainment. Centraal staat dat de gasten die naar Watergoed LIVE! komen een gezellige avond uit hebben met goeie entertainment, heerlijke hapjes, drankjes en gezelligheid in een schitterende ambiance en sfeer.

Er kan gedacht worden aan een goeie band met covers uit de jaren 60, 70 tot en met nu of een Jazz trio op het terras in de zomer. Elke maand zal er binnen het Watergoed LIVE! concept een concert of leuke avond uit worden georganiseerd. Stand up Comedy of cabaret kunnen natuurlijk ook niet ontbreken. Kortom, voor ieder wat wils!

Zaterdag 7 maart vind de eerste editie plaatst met een optreden van The Tributes. The Tributes spelen heerlijke covers uit de jaren 60, 70 tot nu. Voor meer info www.watergoed.nl

Uitgelicht

Digitale krant