Afbeelding

Home Garden Shop in Gendt ontzorgt

Algemeen Zaken Nieuws

GENDT - Voor een nieuwe badkamer, tegelvloer of haard bent u bij Home Garden Shop BV in Gendt aan het juiste adres. Uniek is de eigen natuursteenzagerij, zodat er prachtige mogelijkheden zijn met plateaus, nisjes met led-verlichting en wastafelbladen. Zo kan uw haard gecombineerd worden met een natuurstenen plateau en voorzien worden van laden of schappen, zodat u geen tv-meubel of boekenkast meer nodig heeft en u een prachtig strak geheel krijgt, volledig op maat naar uw wens!

Profiteer nog van de lage BTW. Mocht u plannen hebben voor een verbouwing, wacht dan niet te lang; om te profiteren van de 6% BTW regeling dient het gehele project afgerond te zijn vóór 1 juli 2015. U bent van harte welkom voor een oriënterend gesprek, een vrijblijvend 3D ontwerp en offerte! Laat u even weten wanneer het u schikt? Dan nemen de deskundige adviseurs alle tijd om samen met u tot een mooi voorstel te komen. Houdt u rekening met levertijden en het montageteam dat al bijna is volgepland tot eind juni 2015.

Koopzondag 1 maart van 12.00 - 17.00 uur

U bent van harte welkom om de nieuwste opstellingen en technieken te bewonderen. Wegens vernieuwing van de showrooms worden er diverse badkamermeubels en haarden tegen zeer scherpe prijzen aangeboden!

Home Garden Shop BV, Biezenkamp 2, Gendt, T 0481 424341; www.homegardenshop.nl.

Uitgelicht

Digitale krant