Afbeelding

Vertrouw op Prof PC voor al uw computervragen

Algemeen Zaken Nieuws

ELST – De computer, of dat nu een desktop, tablet of laptop is, behoort tegenwoordig bijna tot de basisuitrusting van een gezin. Maar dat feit brengt ook gevaren met zich mee.

Want ook een computer heeft, net als een auto, onderhoud nodig. En wat te denken als het apparaat kapot gaat. Goed advies hoeft niet duur of ver weg te zijn. Aan de Nieuwe Aamsestraat in Elst kunt u met al uw computerproblemen terecht bij Prof PC. Stefan Henrix en zijn mensen staan daar voor u klaar om zowel hardware- als software problemen op te lossen. "Doorgaans duurt een reparatie bij ons niet langer dan 72 uur omdat we hier in eigen huis repareren", vertelt hij in de prachtige showroom van Prof PC, dat ook nog eens partner is van G Data beveiligingssoftware tegen spam en virussen.

Ook voor nieuwe computers is Prof PC het aangewezen adres. De Elster computerzaak is valuepartner van Terra en verkoopt het complete assortiment. Dus ook randapparatuur en accessoires voor de PC, laptop en tablet. Het kwalitatief hoogwaardige Duitse computermerk, dat prijstechnisch in het middensegment valt, is uitsluitend verkrijgbaar bij computerspeciaalzaken zoals Prof PC. "Bij grote ketens zul je Terra dus inderdaad niet tegenkomen. En omdat we ook servicepartner zijn, doen we ook de garantieafhandeling en reparatie in eigen beheer", aldus Stefan Henrix.

Prof PC is van dinsdag tot vrijdag van 10.00 tot 18.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 13.00 uur geopend aan de Nieuwe Aamsestraat 28 in Elst. Telefoon: 0481 372473, website: www.profpc.nl.

Uitgelicht

Digitale krant