Afbeelding

Open dagen en opening showroom op 31 januari en 1 februari Veranda Land nu ook het adres voor deuren en kozijnen!

Algemeen Zaken Nieuws

ELST – Veranda Land is vernieuwd en uitgebreid met een showroom kozijnen en deuren. Op de open dagen (vrijdag 31 januari en zaterdag 1 februari) laten wij u deze nieuwe showroom zien met ook de laatste trends en nieuwtjes.

Veranda Land levert al meer dan twaalf jaar terrasoverkappingen in het midden- en hoger segment. Ze worden door Veranda Land ingemeten, op maat gemaakt en vakkundig gemonteerd. Het zijn duurzame producten en vrijwel overal te plaatsen. Ze sluiten naadloos aan bij de wens om de tuin meer bij het interieur te betrekken.

Steeds vaker kreeg Veranda Land de vraag naar kunststof en aluminium deuren en kozijnen. Aan die vraag kan Veranda Land nu voldoen. Op de bovenverdieping is een extra showroom gecreëerd met tal van deuren en kozijnen. Er is gekozen voor de merken Veka en Reynaers, die prima aansluiten bij de hoogwaardige kwaliteit van de terrasoverkappingen.

In zee gaan met een bedrijf als Veranda Land, betekent verzekerd te zijn van goede kwaliteit en service. Met het advies van ruim ervaren deskundigen, die met de klant meedenken. Kom kijken tijdens de open dagen en informeer naar de actie van een gratis vaste insectenhor!

Veranda Land is geopend op woensdag tot en met vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur, zaterdags tot 16.00 uur en iedere laatste zondag van de maand van 13.00 tot 16.00 uur. Veranda Land, Fahrenheitstraat 6, Elst; 0481 350960; www.verandaland.nl en facebook.

Uitgelicht

Digitale krant