Afbeelding

Iedereen is welkom bij ' Beter in je vel ' van Yogalicht, 5/6/7 sep 2014

Algemeen Zaken Nieuws

Precies dít weekend bestaat de eigen ruimte van Yogalicht van Carolien Grooten in Slijk-Ewijk één jaar! Dit vier ik samen met 8 andere docenten, middels een uitgebreid aanbod van workshops, maar liefst 3 dagen lang.

Het mooie van dit weekend is dat je van alles kunt uitproberen zonder dat je er meteen aan vast zit. Schrijf je in van te voren of loop spontaan binnen maar in ieder geval snuffel dus vrijblijvend. Eerst rustig laten bezinken, wat heeft het je gebracht. Misschien is het niet jouw weg, dan heb je het geprobeerd en kun je het loslaten. Deed het je goed en wil je er wel iets mee dan kun je bij deze of gene of elders er een vervolg aan geven. Informeer bij de docent.

Nieuw dit seizoen bij Yogalicht is Yoga Senior (55+) gegeven door mijzelf, en Yoga Junior, Femke Mellink (4 t/m 14 in verschillende groepen). Yoga Jong (15 t/m 20) geef ik er al, evenals Easy Flow en Power Yoga. Dus zijn er Yogalessen voor álle leeftijdsgroepen, en dat in zo'n gat als Slijk-Ewijk.

Ook Zhineng Qigong en Zen-meditatie, Irma van Tuil, krijgen een vervolg bij Yogalicht.

Sowieso zijn ook anderen welkom om gebruik te maken van deze prachtige locatie! Welke vorm van training dan ook (neemt u gerust contact op), in de lijn van persoonlijke ontwikkeling en gezondheid, kan deze unieke plek benutten. Wekelijks, éénmalig, weekenden,  van alles is er mogelijk.
Zodat we er allemaal iets mogen leren of geven of ontvangen. Zodat we beter tot ons recht kunnen komen. Zodat je meer gaat genieten. Zodat je 'Beter in je vel ' komt te zitten want dat willen we uiteindelijk toch allemaal…

Website www.yoga-licht.nl

Namaste
Carolien Grooten
 

Uitgelicht

Digitale krant