Afbeelding

Wijnmakerij de Betuwe bestaat 2 jaar

Algemeen Zaken Nieuws

HERVELD -  Heeft u al eens wijn gedronken van fruit uit uw eigen streek?

Dat kan bij Wijnmakerij de Betuwe  ik verkoop wijnen die gebotteld zijn van fruit uit de Betuwe. Denk hierbij aan peren, appel, kersen, aardbeien, frambozen, perziken, bessen en  pruimenwijn "aldus de eigenaar Teunis van Oort"

Ik heb wijnmakerij de Betuwe 2 jaar geleden opgezet en ben toen begonnen met wijn maken van ons eigen hoogstam fruitbomen voor familie en vrienden. Ik had veel teveel fruit om op te eten en te weinig om naar de veiling te brengen vandaar dat ik een oplossing bedacht heb om met ons fruit iets zinnigs te doen, dus ik ben fruitwijnen gaan maken. Dat lukte prima en we lieten ons eigen brouwsel ook proeven aan vrienden en familie. Deze proeverijen werden zeer op prijs gesteld door onze proefpersonen en die kwamen ook weer met tips, zodat er uiteindelijk naar ons idee een lekkere wijn werd gemaakt. Door deze proeverijen kwam telkens meer het idee om onze wijnen bij een groter publiek onder de aandacht te brengen. Inmiddels leveren wij aan particulieren en bedrijven. De biologische teeltwijze spreekt ons zo aan omdat we geen chemische middelen in onze wijnen verwerken. Hierdoor krijgt de wijn iets sympathieks, waardoor hij zowel als aperitief als aan tafel heerlijk is. ..

Ook geef ik proeverijen op aanvraag bij 10 of meer personen of bij u op locatie.
De bestellingen kunnen afgehaald worden op afspraak en ook bestaat er dan een mogelijkheid om een rondleiding te krijgen.
06-51328808 Bredestraat-Noord 43 Herveld www.wijnmakerijdebetuwe.nl

Uitgelicht

Digitale krant