Foto: Nienke Wiering.
Foto: Nienke Wiering.

Kwekerij & Bloemisterij Jansen, volop perkgoed in prachtige kleuren!

Algemeen Zaken Nieuws

VALBURG - Heeft u door het mooie lenteweer de 'voorjaarskriebels' gekregen en wilt u uw tuin of balkon een oppepper geven? Kom dan naar kwekerij & bloemisterij Jansen aan de Tielsestraat 21 in Valburg.

Loop vrijblijvend binnen in onze winkel annex kwekerij en bekijk zelf de prachtige kleuren die zich in onze kwekerij bevinden. Wij hebben een ruim assortiment in veertig verschillende perkplanten zoals petunia, lobelia, geranium, surfinia, begonia, verbena, dahlia, skavola .  De perkplanten zijn door ons zelf gekweekt en gegarandeerd van uitstekende kwaliteit.

Maar ook onze "hanging baskets" met een variatie van op elkaar afgestemde zomerbloeiers in diverse kleuren, zijn in de wijde omgeving bekend. Ze garanderen u de hele zomer prachtig bloeiende bloemen voor tuin of balkon.

Ook kweken wij diverse snijbloemen. Voor dit seizoen violieren, campanula's en zonnebloemen.

Naast al dit bloeiende tuingoed kunt u bij kwekerij & bloemisterij  Jansen ook terecht voor boeketten, potterie, interieuraccessoires, bruids- en rouwwerk. Wij werken met deskundige mensen die oor en oog hebben voor uw wensen.

11 Mei  is het Moederdag.  Belangrijk om op deze dag moeder in het zonnetje te zetten.  Hiervoor  hebben wij speciale acties en fleurige arrangementen samengesteld.

Hebben wij u enthousiast gemaakt? Wij zijn geopend op dinsdag t/m vrijdag van 08:30 – 17:30 uur. Zaterdag  van 08:30 – 16:00 uur. In de maand mei ook op maandag open! Voor meer informatie zie https://www.facebook.com/bloemisterijjansenvalburg

Kwekerij & bloemisterij Jansen, Tielsestraat 21, 6675 AA Valburg. 0488-430995

Uitgelicht

Digitale krant