(foto: De Bietelettes)
(foto: De Bietelettes) Foto: De Bietelettes

Afdelingsavond Vrouwen van Nu met De Bietelettes

Algemeen

ELST - Op woensdag 10 april is er weer een afdelingsavond van Vrouwen van Nu, afdeling Elst met een optreden van De Bietelettes met hun cabaretprogramma ‘Waar maak je je nu druk om?’.

De Bietelettes, drie enthousiaste jong-belegen meiden, ondersteund door drie speelse muzikanten, die de voorstelling heerlijke amusementswaarde geven.
Een pittig, grappig, soms hilarisch muzikaal optreden, cabaretesk met een theatrale knipoog. Vilein, zoals vriendinnen soms kunnen zijn, maar altijd bereid om elkaar te steunen tijdens slechte momenten. Met nummers van The Beatles en hun tijdgenoten met eigen Nederlandstalige teksten en overgoten met een persoonlijk sausje. In hun nieuwe programma ‘Waar maak je je nu druk om?’ een ludiek en eigenwijs programma over het niet, het moeizaam, of uiteindelijk toch wel accepteren van de voor- en nadelen van het niet meer piep zijn. .

Deze avond wordt georganiseerd met de opbrengst van “OverbetuweDoet’ en is vrij toegankelijk voor iedereen. Zich voor deze avond opgeven kan via vrouwenvannu.elst@gmail.com.
Locatie: Zalencentrum Onder de Toren, St.  Maartenstraat 34, Elst. Aanvang: 20.00 uur.

Met deze avond wil Vrouwen van Nu meer vrouwen enthousiast maken om lid te worden van onze vereniging. Om andere vrouwen te ontmoeten en met elkaar te leren, ontdekken en geïnspireerd worden door nieuwe dingen. “Heeft u interesse in onze vereniging, kijk dan op onze website www.vrouwenvannu.nl/elst-eo.”

Uitgelicht

Digitale krant