Kom jij ook naar de open trainingsavonden bij SC Elistha?
Kom jij ook naar de open trainingsavonden bij SC Elistha? Foto: Ouder lid SC Elistha

Open trainingsavonden voetbal bij SC Elistha

Algemeen

ELST – SC Elistha nodigt jongens en meiden van 4 tot 16 jaar uit om deel te nemen aan hun open voetbaltrainingen. SC Elistha opent haar deuren voor enthousiaste voetballers die op zoek zijn naar plezier en sportiviteit.

Onder het motto ‘SC Elistha, het Oranje voor iedereen’ presenteert de club een reeks open trainingssessies om kinderen en jongeren kennis te laten maken met voetbal en de warme sfeer van hun kleine, gezellige club.

De open trainingen vinden plaats op de volgende data en tijden: vrijdag 19 april, 18:30 - 19:30 uur, vrijdag 17 mei, 18:30 - 19:30 uur en vrijdag 7 juni, 18:30 - 19:30 uur. 

Tijdens deze sessies kunnen kinderen en jongeren gratis meetrainen. Er is geen noodzaak om voetbalschoenen en kleding aan te schaffen; gewoon comfortabele sportschoenen en kleding zijn voldoende. Familieleden worden van harte uitgenodigd om langs de lijn toe te kijken en deelnemers mogen ook vriendjes, vriendinnetjes, broertjes of zusjes meenemen.

Aanmelden is niet vereist; iedereen is welkom om deel te nemen en samen een sportieve avond te beleven.

SC Elistha is gevestigd op sportpark De Pas, De Pas 5 in Elst. Voor eventuele vragen kunnen geïnteresseerden contact opnemen met de jeugdtrainers via jeugdtc@sc-elistha.nl.

Uitgelicht

Digitale krant